Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu, masa tenisi, badminton ve futsal branşlarında elde ettiği önemli başarılarla bu hafta da spor gündemine damga vurdu.
Okulun Masa Tenisi Takımı, Kırklareli’nde düzenlenen Türkiye Grupları Genç Erkekler müsabakalarında rakiplerini tek tek geçerek Bölge Şampiyonu oldu. Başarıda emeği geçen öğrenciler, antrenörler ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ertan Terzioğlu öne çıktı.
Badminton Takımı ise Bartın’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Türkiye Badminton Yarışmaları’nda Bölge Şampiyonu olurken, Çorum’da yapılacak Türkiye Badminton Şampiyonası finallerine katılacak son 14 takım arasına kalmayı başardı. Bu süreçte öğrenciler, antrenörler ve Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Oktay Yıldız önemli katkı sundu.
Okulun Futsal Takımı da Okul Sporları Genç Erkek A Futsal İstanbul Şampiyonası’nda oynadığı üçüncülük maçını 4-2 kazanarak İstanbul 3.’sü oldu ve Türkiye Grupları’na katılma hakkı elde etti.
Okul Müdürü Mehmet Çakır, Koca Yusuf AİHL Spor Proje Okulu’nun başarılarla anılan bir eğitim kurumu olması gerektiğini vurgularken, bu derecelerin disiplinli çalışma, güçlü ekip ruhu ve kurumsal destekle mümkün olduğunu ifade etti.
Elde edilen başarılarda emeği geçen öğrenciler, öğretmenler, antrenörler ile birlikte okula destek sunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür edildi.











