İBB Yıktı Gitti, Pendik Belediyesi Çamçeşme’yi İhya Etti: “PenCR Çamçeşme” Açılıyor

Pendik Belediyesinin Çamçeşme Parkı’nda inşa ettiği “PenCR Çamçeşme” bu cuma vatandaşların hizmetine açılıyor. Tesisin hayırlı olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Cin: “13. sosyal tesisimizi Çamçeşme Mahallesi’nde açıyoruz. Diğer tesislerimizde olduğu gibi hem iç hem de dış tasarımıyla bölgeye, Pendik’e değer katan bir eser meydana getirdik. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Pendik Belediyesi Millet Bahçesi’ndeki PenCR Teras’ın ardından bir diğer sosyal tesisini Çamçeşme Mahallesi’nde açıyor. “PenCR Çamçeşme” adıyla hizmet verecek olan yeni tesis, bu cuma günü (6 Şubat) hizmete girecek. PenCR Çamçeşme, 494 metrekarelik alan üzerine kuruldu. Açık ve kapalı alan olmak üzere toplamda 200 kişilik kapasiteye sahip tesis diğer sosyal tesislerde olduğu gibi uygun fiyatlı menülerle Pendiklilere hizmet verecek. 

“Hem bölgeye hem de Pendik’e değer katan bir eser meydana getirdik”

PenCR Çamçeşme’nin hayırlı olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Cin: “13. Sosyal Tesisimizi Çamçeşme Mahallesi’nde açıyoruz. Diğer tesislerimizde olduğu gibi hem iç hem de dış tasarımıyla bölgeye, Pendik’e değer katan bir eser meydana getirdik. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

İBB Yıktı Gitti, Pendik Belediyesi Çamçeşme’yi İhya Etti
İBB, M4 Kadıköy–Tavşantepe hattının devamı olarak planlanan Tavşantepe–Tuzla Metro Hattı Uzatması’nı fiilen rafa kaldırarak Kaynarca Merkez, Çamçeşme, Kavakpınar, Esenyalı, Aydıntepe ve İçmeler gibi kritik durakları Pendik halkına hayal olarak bıraktı; üstelik hattın en önemli noktalarından biri olan Çamçeşme durağı için Çamçeşme Parkı’nı şantiye alanına çevirip projeyi tamamlamayarak hem kamusal alanı heba etti hem de bölge sakinlerini mağdur etti. Buna karşın Pendik Belediyesi, İBB’nin bıraktığı boşluğu doldurarak parkı baştan sona yeniledi ve alan içine “PenCR Çamçeşme” isimli modern bir sosyal tesis kazandırdı; yani biri söz verip ortada bırakırken, diğeri işi üstlenip somut hizmet üretti.