İstanbul Milletvekili Osman Boyraz Pendik’te Hemşehrileriyle Buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Pendik’teki Sivaslılar ile bir araya geldi. Hemşehrileriyle buluşan Boyraz, yapılacak tüm etkinliklerde bulunmaktan onur duyacağını ifade etti ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

İstanbul Pendik Sivaslılar Derneği’nin Batı Mahallesi Dr. Orhan Maltepe Caddesi üzerindeki dernek lokalinde bir araya gelen Sivaslı hemşehriler, aslen Sivaslı olan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile sohbet ettiler. İstek, öneri ve şikayetlerini dile getiren dernek üyeleri, Milletvekili Osman Boyraz’ın da tecrübe paylaşımlarını dinlediler.

“Çoğrafya kaderdir.”
Konuşmasının başında dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Milletvekili Boyraz, sözlerine “çoğrafya kaderdir” diyerek devam etti. Bir yanda bozkır, bir diğer yanda dağlık alanların bulunduğu bir memleketin insanları olduğunu ifade eden milletvekili, ekonomik sıkıntılar çeken pek çok Sivaslı’nın geçmişte büyük şehirlere göç ettiğini hatırlattı.
İstanbul’da bir milyona yakın Sivaslı insanın yaşadığını söyleyen Milletvekili Boyraz, tüm hemşehrilerinin bir ve beraber olması gerektiğini vurguladı.

Dernek Başkanı Fatih Yıldız: “Yapacağımız organizasyonlar örnek teşkil edecek.”
Buluşmada söz hakkı kendisine geldiğinde yapacakları organizasyonlar ile dikkat çekeceklerini ifade eden İstanbul Pendik Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Yıldız, davetlerine icabet ettikleri için İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’a teşekkür etti.

Buluşmaya dernek üyelerinin yanı sıra Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Tarık Kuru, Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Murat Açık, AK Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı.

Samet Övüç – Pendikli TV