Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçe genelinde sürdürülen altyapı ve üstyapı yenileme hamlesi kapsamında Batı Mahallesi’ndeki saha çalışmalarını yerinde denetledi. Ekiplerin gece gündüz yürüttüğü ve her belediyeye örnek olacak nitelikteki asfalt serme, kaldırım düzenleme ve altyapı iyileştirme faaliyetlerini detaylıca inceleyen Başkan Cin, yetkililerden son duruma ilişkin bilgi aldı.
Saha incelemelerinin ardından bölge esnafıyla da bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Cin, dükkanları tek tek ziyaret ederek esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Mahalle sakinleri ve esnafla sohbet eden Belediye Başkanı, Pendik’in ulaşım konforunu ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik yatırımların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.








Pendikli TV Süreci Adım Adım Takip Etmişti
Pendikli TV, ilçenin merkezinde başlatılan bu geniş kapsamlı altyapı ve asfalt yenileme hamlesini ay başından itibaren yakından takip ederek kamuoyuna aktarmıştı. Bölgedeki kademeli çalışma planlarını, yol kapatma detaylarını ve ekiplerin yoğun mesaisini düzenli olarak takipçileriyle paylaşan Pendikli TV, çarşıdaki değişim sürecini anbean gündemde tutmaya devam ediyor.
