En Genç İlçe Başkanı Fatih Korkusuz, Siyasette Gençliğinin Hakkını Veriyor

Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz (29), yaz sıcağına ve seçim takviminin henüz açıklanmamış olmasına aldırış etmeden sahada olmayı sürdürüyor. Genç yaşına rağmen sergilediği olgun siyaset anlayışı ve enerjik çalışmalarıyla dikkat çeken Korkusuz, Pendik’te adeta seçim varmışçasına tempolu bir program izliyor.

Temmuz ayının bunaltıcı sıcaklarına rağmen ilçe genelinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Fatih Korkusuz, Pendik’in dört bir yanında vatandaşla birebir temas kuruyor. Esnaf odaları, muhtarlıklar ve yerel kanaat önderleriyle de istişarelerde bulunan Korkusuz, şehit ve gazi derneklerini de ziyaret ediyor.
Fatih Korkusuz sadece bugünü değil, Pendik’in yarınını da düşünerek vatandaşların taleplerini dinliyor.

Anavatan Partisi vatandaşın yanında yer alıyor.
Korkusuz’un bu yoğun saha programında yalnız olmadığı da dikkat çekiyor. Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcıları İmran Uzun ve Oğulcan Mutlu, başkanlarıyla birlikte sahada yer alarak hem vatandaşın nabzını tutuyor hem de parti teşkilatının dinamizmini ortaya koyuyor. Korkusuz, genel merkez düzeyinde de görüşmeler yaparak sıcak siyasi gündemi yakından takip ediyor.

Genç yaşına rağmen sorumluluk bilinci ve kararlılığıyla örnek bir siyaset çizgisi izleyen Fatih Korkusuz, “Seçim takvimi açıklanmış olsun ya da olmasın, halkımızla bir arada olmak, onların taleplerini doğrudan dinlemek bizim asli görevimizdir” diyerek çalışmalarını sürdüreceklerinin mesajını verdi.

Fatih Korkusuz’un bu azimli çalışmaları, gençliğin siyasette nasıl aktif ve üretken olabileceğini gösteriyor. Pendik’te Anavatan Partisi’nin yükselen yüzü olan Korkusuz, sadece partililerden değil, her kesimden takdir toplamaya devam ediyor.