Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yönetimi Basın Mensuplarıyla Buluştu

Yaklaşık 30 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul merkezli yayın yapan basın mensuplarına ev sahipliği yaptı. Toplantıda, sağlık sektörünün gelişimi, hastanenin kurumsal kimliği ve çalışmalarıyla ilgili konular ele alındı.

Hastanenin Maltepe merkezdeki yerleşkesini ziyaret eden Pendik Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Metin Yazıcı, Yerel Hayat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kubilay Öztürk, Anadolu Kent Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Halil Güler, Gerçek Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat Savaş ve Pendikli TV İmtiyaz Sahibi Samet Övüç’ü; Hastane Müdürü Şevki Özat, Prof. Dr. Melih Kara, Kurumsal Pazarlama Müdürü Mehmet Latif Yaşlı, Kurumsal Pazarlama Uzmanı Berat Girdi karşılayıp ağırladılar. Toplantıda, sağlık sektörünün gelişimi, hastanenin kurumsal kimliği ve çalışmalarıyla ilgili konular ele alındı.

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HAKKINDA;
Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, her geçen gün sayısı artan öğretim üyesi kadrosuyla dikkat çekiyor. Halen 146 öğretim elemanından oluşan akademik kadroda; 59 profesör, 12 doçent, 41 doktor öğretim üyesi, 3 uzman hekim, 2 diyetisyen ve 29 araştırma görevlisi bulunuyor.

Üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi Hastanesi; halkın sağlığını korumak, geliştirmek ve herkesin kolay ulaşabileceği kaliteli ve uygun maliyetli sağlık hizmeti için çalışmak, meslek ahlakını en iyi şekilde korumak, tıp eğitiminin her alanında söz söylemek üzere Maltepe’de yenilenen üniteleriyle birlikte, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile son teknolojik yatırımlarla hizmetlerini sürdürmekte olduğunu ifade ediyor.

Hastane, mevcut ünite ve bölümleri de ayrıcalıklı tüm özellikleriyle birlikte halkın hizmetine sunuyor.

Maltepe Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastaneleri İletişim:
Feyzullah Cad. No:39 34843 Maltepe/ İstanbul
0216 444 06 20 / 0535 703 04 79
www.maltepehastanesi.com.tr