PESİAD ve PEFHEM İş Birliğiyle Unutulmaz Bir Sıra Gecesi Tertiplendi

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) ve Pendik Folklor Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü (PEFHEM) iş birliğiyle “Yedi Bölge Tek Sahne – Güneydoğu Anadolu” başlıklı bir sıra gecesi organize edildi. Programın tertiplendiği salonda boş koltuk kalmadı.

PESİAD Başkanı Cüneyt Battal ile PEFHEM Başkanı Serdar Özalkak‘ın öncülüğünde hayata geçirilen kültür ve sanat etkinliklerinin ilki “Yedi Bölge Tek Sahne – Güneydoğu Anadolu” başlığıyla Pendiklilerle buluştu.

Koro Şefi Pınar Dilek Yılmaz yönetimindeki PEFHEM Türk Halk Müziği Korosu, 22 Nisan 2025 Salı akşamı Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Yedi Bölge Bir Sahne” konser serisinin ilkini Güneydoğu Anadolu türkülerini seslendirerek başlattı.

Nurdan Sezer’in sunduğu programda, PESİAD Başkanı Cüneyt Battal ve PEFHEM Başkanı Serdar Özalkak selamlama konuşması yaptı.

Şef Pınar Dilek Yılmaz‘ın da bir teşekkür konuşması yaptığı program büyük beğeni aldı.

Etkinlik, çiçek takdimi ve fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu.