Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel merkez yöneticileri, yerel yönetimlerde izlenecek yeni stratejileri değerlendirmek üzere önemli bir toplantıda bir araya geldi. CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Genel Sekreteri Tarık Balyalı, toplantının öne çıkan isimlerinden biri oldu.
CHP Yerel Yönetim ve Dirençli Kentlerden Sorumlu ekip olarak gerçekleştirilen buluşmada, belediyelerde yürütülen saha çalışmalarına ilişkin kapsamlı bir rapor, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sunuldu.
Toplantıya CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Parti Meclis Üyeleri Av. Saniye Barut ve Ali Haydar Hakverdi, CHP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Tarık Balyalı katıldı.
Toplantıda, partinin yerel yönetim politikalarının güçlendirilmesi, belediyeler arasındaki koordinasyonun artırılması ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışının sahaya daha etkin biçimde yansıtılması ele alındı.
Toplantının ardından açıklama yapan Tarık Balyalı, “CHP Yerel Yönetim ve Dirençli Kentlerden sorumlu ekip olarak; belediyelerimize yaptığımız ziyaretlerden hazırladığımız raporu Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e sunduk.” ifadelerini kullandı. Balyalı, son yerel seçimlerde CHP’nin Pendik Belediye Başkan Adayı olmuştu.




