Av. Onur Uğurdan İBB Meclisinde Konuştu: “İBB, AFAD’a Başvurdu ama Cevap Alamadı”

Cumhuriyet Halk Partisi İBB ve Pendik Belediye Meclis Üyesi Av. Onur Uğurdan, İBB meclisi şubat ayı 2. birleşiminde söz alarak İBB’nin dış ilişkiler çalışmalarına dair konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AB ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkan Vekili olarak görev yapan Meclis Üyesi Onur Uğurdan, İBB meclisi şubat ayı 2. birleşiminde söz aldı.

“Lübnan’a yönelik başlayan hava saldırıları sonucunda meydana gelen insani krize destek olmak için yardım etmek üzere Ekim 2024’te İBB tarafından resmi olarak AFAD’a başvuruldu ama şu tarih itibarıyla AFAD’dan hâlâ daha hiçbir cevap gelmediğini kamuoyunun vicdanına saygılarımla havale ederim.” ifadelerini kullanan Uğurdan, CHP’li meclis üyelerinden büyük alkış aldı.