Fatih Korkusuz ile Bilal Gündoğdu Görüşmesi Gerçekleşti

Pendik’te esnaf taleplerinin ve karşılaştığı sorunların ele alındığı önemli bir görüşme gerçekleştirildi. DEVA Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz ve ilçe yöneticileri, Pendik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu’yu makamında ziyaret etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz, daha önce sosyal medya üzerinden meslek odalarının bağımsızlığı ile tarafsızlığına dikkat çeken bir açıklama metni yayınlamış, Pendikli TV Genel Yayın Yönetmeni Samet Övüç’e verdiği özel röportajda esnafın durumunu detaylandırmıştı.

İlçe Başkanı Korkusuz, Oda Başkanı Gündoğdu ile Görüştü

Ziyaret kapsamında yerel esnafın mevcut durumu, sahada yaşanan sıkıntılar ve çözüm bekleyen konular detaylıca masaya yatırıldı. Bölge esnafıyla kurduğu güçlü diyaloglar ve esnafın sorunlarına yönelik sahada yürüttüğü çalışmalarla öne çıkan Fatih Korkusuz, ilçedeki ticari hayatın canlı tutulması ve taleplerin karşılanması adına karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmede, esnafın beklentilerinin hızlı tespiti ve bu doğrultuda atılacak ortak adımların önemine vurgu yapıldı. Ziyaret, karşılıklı başarı dilekleri ve iyi temennilerin ardından sona erdi.