Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz, Ankara’da Önemli Ziyaretlerde Bulundu

Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz, Ankara’da parti genel merkezini ziyaret etti. Pendik ile ilgili konuları genel merkezdeki siyasi büyüklerine danışan Korkusuz, Pendikliler için daha fazla çalışacaklarını ifade etti.

İlk olarak Anavatan Partisi İstanbul İl Başkanı Bülent Yıldız ile birlikte Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi’yi ziyaret eden Fatih Korkusuz, MKYK toplantısına misafir olarak katılım sağladı.

Daha sonra Ankara genel merkezde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Bülent Yıldız’a Pendik’te yaptıkları faaliyetleri rapor olarak sunan Korkusuz, Pendik Belediye Meclisindeki konulara ilişkin düşüncelerini dile getirdi. Korkusuz, belediye meclisinde Pendik ile alakalı olmayan konuların gündeme getirildiğini ifade etti.

Anavatan Partisi Pendik İlçe Başkanı Fatih Korkusuz

Fatih Korkusuz son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar Anavatan Partisi’ne kazandırılan Turgut Özal Vakıfı’nı ziyaret etti. Burada Vakıf Genel Başkan Vekili Semih Narlı ile görüşen Korkusuz, vakıf hakkında istişarede bulundu.