AHİSİAD Başkanı İbrahim Çam’dan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Ziyaret…

Genel merkezi Pendik’te bulunan Ahi Sanayici ve İş Adamları Derneği (AHİSİAD) Genel Başkanı İbrahim Çam, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

MHP Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmede İbrahim Çam, AHİSİAD’ın bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar ile önümüzdeki döneme ilişkin planlanan programlar hakkında Devlet Bahçeli’ye bilgi verdi. Ziyarette, derneğin hedefleri ve yol haritasına ilişkin karşılıklı değerlendirmeler yapıldı, Bahçeli’nin görüş ve tavsiyeleri alındı.

AHİSİAD yönetimi, yapılan görüşmenin derneğin gelecek dönem çalışmalarına önemli katkı sunacağını şu sözlerle ifade etti:
“Genel Başkanımız İbrahim ÇAM Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyi makamında ziyaret ederek; AHİSİAD ın geçmiş dönem çalışmaları ile gelecek dönem planladığı programlar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, tavsiye ve görüşlerini aldı.

Öngörüleri ile yolumuzu aydınlatan kıymetli devlet büyüğümüze çalışmalarında kolaylık ve muvaffakiyet diler, yoğun mesailerine rağmen nazik kabulleri için şükranlarımızı sunarız.”